fbpx

Let's meet together

Bent u op zoek naar een locatie voor een feest of zakelijke bijeenkomst? Dan bent u bij Casa Cara aan het juiste adres. Onze unieke locatie biedt vele mogelijkheden waarmee het succes van uw bijeenkomst gegarandeerd wordt.

Bruiloft

Bent u op zoek naar een locatie om uw huwelijksfeest te vieren? Onze locatie in het centrum van Katwijk biedt unieke mogelijkheden om er een onvergetelijke avond van te maken. Geniet van de luxe uitstraling, culinaire hapjes & gastvrijheid.

Onze locatie is voorzien van een professionele licht & geluidsinstallatie. Een optreden van een artiest of band is dus eenvoudig te realiseren, waardoor uw huwelijksfeest onvergetelijk zal zijn.

Zakelijk

Ook voor zakelijke bijeenkomsten biedt Casa Cara uitlopende oplossingen. Of u nou op zoek bent naar een locatie voor een vergadering, zakelijke lunch of diner, een bedrijfspresentatie of een bedrijfsfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Benieuwd naar wat Casa Cara voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee.

Teamuitje

Kies voor een teamuitje voor een diner bij Casa Cara. Geniet hierbij van onze Aziatisch georiënteerde kaart waarbij de gerechten in de vorm van 'Shared Dining' op tafel geserveerd worden.

Voor grote groepen bieden wij meerdere opties waarbij de keuze uit een arrangement kan worden gemaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Diner

Met een grote groep uiteten? Dat kan bij Casa Cara! Geniet van shared dining, live muziek met een feestelijke avond als afsluiting. Of u nou iets te vieren heeft of gezellig uit eten wilt. Alles is mogelijk.

Kiest u voor een avond uiteten bij Casa Cara, dan kiest u voor een avond vol beleving. Benieuwd welke mogelijkheden we te bieden hebben? We denken graag met je mee!

Let's talk

Contact us

Openingstijden:
Wo – Do: 17:00 – 23:00
Vr – Za: 17:00 – 02:00
Zo: 17:00 – 23:00

Casa Cara
Tramstraat 3 , Katwijk aan zee
071-303-0927,

Openingstijden 
Woensdag | 16:00 – 23:00
Donderdag | 16:00 – 23:00
Vrijdag | 16:00 – 02:00
Zaterdag | 16:00 – 02:00
Zondag | 16:00 – 23:00