fbpx
sushi
Diner

Soldaat van Oranje

Bezoekt u eerdaags de musical ‘Soldaat van Oranje’? U kunt dan bij Casa Cara terecht voor een heerlijk diner. Speciaal voor bezoekers van Soldaat van Oranje hebben we een speciaal menu samengesteld. Dit menu bestaat uit drie gangen waarbij u een ruime keuze heeft van onze menukaart.

good to know

Casa Cara

Ons restaurant bevindt zich op slechts 7 minuten afstand van de theater hangaar en beschikt over parkeergelegenheid tegenover ons restaurant.

Indien u een bezoek brengt aan de avondvoorstelling, dan adviseren wij om een reservering te plaatsen tussen 16:30/17:00. Zo heeft u voldoende tijd voor het diner en heeft u ruim de tijd om naar de locatie toe te rijden. De musical start om 19:30.

dineren voor soldaat van oranje
Is het restaurant dichtbij de theater hangaar?

De tijd om van ons restaurant naar de theater hangaar te rijden is zeer kort. Deze tijd bedraagt 7 minuten. Verder is het goed om te weten dat op de route naar de theater hangaar een makkelijke en rustige route is.

Wat is de beste tijd om te reserveren voorafgaand de voorstelling?

Het is verstandig om op tijd te reserveren. Hiervoor adviseren wij u een aankomsttijd van 16:30 tot uiterlijk 17:00. Indien u voor 17:00 arriveert heeft u voldoende tijd om het volledige Soldaat van Oranje menu te bestellen.

Indien u verhinderd bent, kunt u ook a la carte dineren.

Wat kan ik kiezen met het Soldaat van Oranje menu?

Met het Soldaat van Oranje menu heeft u de vrije keuze op onze menukaart. De prijs voor dit 3-gangenmenu bedraagt €37,50 en dient van te voren gereserveerd te zijn.

Kan ik dichtbij parkeren?

Dit kan zeker. Dit kunt u het beste doen in de parkeergarage Tramstraat in Katwijk aan zee. Deze parkeergarage is gelegen op 100 meter afstand van ons restaurant. Het tarief voor deze parkeergarage is €1,70 per uur.

Wilt u iemand afzetten? Ook dat kan. U dient de auto vervolgens wel te parkeren.

We hebben een top avond gehad!

Wat hebben wij een heerlijke avond gehad bij Casa Cara. In Katwijk is dit restaurant één van de weinige plekken waar je écht goed kunt eten (aanraders zijn de beef tataki & de gamba’s). Wat ik zo fijn vind is dat je meerdere gerechten kunt bestellen om te delen, om zo veel mogelijk(!) te proeven. Naast het eten kun je hier ook goed vertoeven met een drankje (espresso martini of de huisrosé 🤤).

N. Van Duijn

Gezellig en lekker

We hebben heerlijk gegeten, het was gezellig en een goede bediening

L. Mouter

Ontzettend leuk concept!

Het eten bij CasaCara is echt heerlijk. Het concept is shared dining, wat het erg leuk maakt. Je kiest samen met je gezelschap een aantal gerechten en dat deel je met elkaar. Hierdoor kan je van alles wat proeven! De sfeer is erg gezellig en het ziet er chique uit vanbinnen. Er was livemuziek wat ook een gezellige sfeer gaf. Zeker een aanrader!

M. Nieuwpoort

Casa Cara
Tramstraat 3 , Katwijk aan zee
071-303-0927,

Openingstijden 
Woensdag | 16:00 – 23:00
Donderdag | 16:00 – 23:00
Vrijdag | 16:00 – 02:00
Zaterdag | 16:00 – 02:00
Zondag | 16:00 – 23:00