Werken bij

de Casa Cara

Wij zijn per direct op zoek naar fulltime of parttime collega’s om onze crew in de bediening te versterken.

Soliciteer

Barkeeper

Gezocht

 

Voel jij je he-le-maal thuis achter de bar? Tap jij de beste biertjes met je ogen dicht en maak jij graag dè perfecte Pornstar Martini? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Casa Cara is per direct op zoek naar enthousiaste collega’s die het gezellige bar-team komt versterken. Je komt te werken achter de ‘eyecatcher’ van ons restaurant, dat s ‘avonds omtovert tot een hippe club.

Dus ben jij parttime of fulltime beschikbaar, heb je een vlotte babbel en is werken in de horeca echt jouw ding? Stuur dan jouw sollicitatie naar: hr@hoekgroup.com t.a.v. Anouk. 

 

Sous-chef

Gezocht

 

Als sous-chef ben jij de rechterhand van de chefkok. Je bent iemand die een leidinggevende rol kan uitvoeren waar toezien, toewijzen en instrueren de 3 belangrijke factoren van zijn.

Wij zijn op zoek naar een sous-chef die het keuken personeel de juiste richting op kan sturen.

Kan jij ervoor zorgen dat de gasten de avond van hun leven beleven. Stuur dan jouw sollicitatie naar: hr@hoekgroup.com t.a.v. Anouk

 

Medewerker Bediening

Gezocht


Is lopen met een dienblad ‘peanuts’ voor jou en vind jij het leuk om de gasten aan tafel een gezellige avond te geven? Dan kunnen wij jouw ervaring bij Casa Cara goed gebruiken!

Wij zijn per direct op zoek naar fulltime of parttime collega’s om onze crew in de bediening te versterken. Je komt te werken in het prachtige nieuwe restaurantgedeelte, waar gasten kunnen genieten van ons shared dining concept. 

Vind jij het heerlijk om in de horeca te werken en heb je zin om ons gezellige team te komen versterken? Stuur jou sollicitatie dan naar: hr@hoekgroup.com t.a.v. Anouk. 

 

Zelfstandig Werkende Kok

Gezocht

 

Werken met verse groentes en de beste kwaliteit vlees. Klinkt dat voor jou als muziek in de oren?  Ben jij iemand die niets aan toeval overlaat en precies weet wat je serveert? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkende kok om onze keukenbrigade te versterken. Je komt te werken in onze gloednieuwe nieuwe keuken waar jij de beste gerechten kan bereiden voor onze gasten.

Ben je al enthousiast en kan je niet wachten om te beginnen? Stuur dan jouw sollicitatie naar: hr@hoekgroup.com t.a.v. Anouk.