Werken bij

de Casa Cara

Wij zijn per direct op zoek naar fulltime of parttime collega’s om onze crew in de bediening te versterken.

Soliciteer

Barkeeper

Gezocht

 

Voel jij je he-le-maal thuis achter de bar? Tap jij de beste biertjes met je ogen dicht en maak jij graag dè perfecte Pornstar Martini? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Casa Cara is per direct op zoek naar enthousiaste collega’s die het gezellige bar-team komt versterken. Je komt te werken achter de ‘eyecatcher’ van ons restaurant, dat s ‘avonds omtovert tot een hippe club.

Dus ben jij parttime of fulltime beschikbaar, heb je een vlotte babbel en is werken in de horeca echt jouw ding? Stuur dan jouw sollicitatie naar: hr@hoekgroup.com t.a.v. Anouk. 

 

Medewerker Bediening

Gezocht


Is lopen met een dienblad ‘peanuts’ voor jou en vind jij het leuk om de gasten aan tafel een gezellige avond te geven? Dan kunnen wij jouw ervaring bij Casa Cara goed gebruiken!

Wij zijn per direct op zoek naar fulltime of parttime collega’s om onze crew in de bediening te versterken. Je komt te werken in het prachtige nieuwe restaurantgedeelte, waar gasten kunnen genieten van ons shared dining concept. 

Vind jij het heerlijk om in de horeca te werken en heb je zin om ons gezellige team te komen versterken? Stuur jou sollicitatie dan naar: hr@hoekgroup.com t.a.v. Anouk.